Te koop aangeboden dvd's

Opgelet: van elke dvd is er maar één exemplaar!


Amerikaanse thriller met Val Kilmer e.a.

De geheim agent Robert Scott (Val Kilmer) en zijn collega Curtis (Derek Luke) krijgen de opdracht om de dochter van de president te bevrijden. Tijdens het onderzoek wordt duidelijk dat de ontvoering slechts deel is van een groter complot, met aanwijzingen die naar het Witte Huis zelf leiden.

Koop @ € 2,75 »

Frans misdaaddrama van Luc Besson, met Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman e.a.

De 12-jarige Mathilda kan op het nippertje ontsnappen aan een moordaanslag. Haar familieleden komen wel om het leven. Een foutgelopen drugshandel geleid door Norman Stansfield, een corrupt lid van de anti-drugsbrigade is de reden voor de wrede aanslag. Mathilda zoekt beschutting in het appartement van haar buurman Leon.

Koop @ € 3,50 »

Amerikaans drama met Ryan Gosling, Summer Phoenix, Billy Zane e.a.    

De joodse Danny Balint, een voormalig student aan de Hebreeuwse school, heeft zijn oude religieuze ideeën totaal afgezworen en enkel nog plannen, om met een bende skinheads zoveel mogelijk joden te vermoorden. Zijn ongecontroleerde haatuitbarstingen zijn echter een wanhopige roep om hulp. Aangetrokken tot de samenkomsten van een doorgewinterde fascist, raakt hij betrokken bij de oprichting van een fascistische partij met een menselijk gezicht. 

Koop @ € 3,50 » // Opm: ex-rental

Australische misdaaddrama met Eric Bana e.a.

Film over Mark 'Chopper' Read. In Australië is Chopper een omstreden figuur: de beroemdste ex-crimineel én een van de meest gelezen schrijvers van het land. In de gevangenis schrijft hij zijn biografie. 

Koop @ € 2,50 » 

Nederlands romantisch drama met Carice van Houten e.a.

Vince is een onafhankelijke jongen die bijna nergens om geeft. Hij woont in een oude vissersboot aan de Spaanse zuidkust. Marleen is een intelligent maar dromerig meisje. Hoewel Vince en Marleen elkaar niet lijken te begrijpen, ervaren zij een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Er bloeit een gepassioneerde en onvermijdelijke liefdesaffaire tussen hen op. Maar op den duur begrijpen zij dat hun liefde voor elkaar hun beider ondergang zal betekenen.

Koop @ € 2,75 »

Amerikaanse actiefilm van Walter Hill e.a.

Cyrus, de charismatische leider van de straatbende Gramarcy Riffs, wil de volledige controle over New York. Hij heeft daarvoor de hulp nodig van de andere bendes. Wanneer ze zich verenigen kunnen ze over de stad regeren. Cyrus maakt zijn plan bekend tijdens een nachtelijke vergadering in de Bronx, waar elke bende 9 ongewapende vertegenwoordigers naartoe gestuurd heeft. Maar dan wordt Cyrus neergeschoten door Luther, de aanvoerder van de Rogues.

Koop @ € 3,50 » 

Harrison's Flowers (2000)

Frans Oorlogsdrama met Andie MacDowell, Adrien Brody, Elias Koteas, Acott Anton e.a.

Wanneer Harrison, een Newsweek-oorlogsfotograaf verdwijnt in het in oorlog verkerende Joegoslavië, reist zijn vrouw naar Europa om 'm te zoeken aldaar. Eenmaal in oorlogsgebied, wordt het haar duidelijk dat ze in de Hel op Aarde is terechtgekomen...

Koop @ € 3,50 » 

Frans arthouse-drama van Gaspar Noé, met Monica Belluci, Vincent Cassel e.a.

Twee vrienden, Marcus en Pierre, zijn in Club Rectum op zoek naar een persoon met als bijnaam 'de lintworm'. Marcus is blind van woede en Pierre onderneemt vruchteloze pogingen om de wraaklust van Marcus te temperen door op hem in te praten. Waarom Marcus zo obsessief op wraak uit is blijft vooralsnog onduidelijk.

Koop @ € 3,50 » 


Prijzen zijn exclusief verzendingskosten: € 1,77 België / € 2,70 Nederland
Ophalen te Eeklo (België/Oost-Vlaanderen) ook mogelijk.